Marthas lille boble..


Marthas lille boble...Inspirasjon&hverdagsliv..

onsdag 5. september 2012

Zanzibar

Et lite knippe reisebilder..Jeg har ligget syk siden jeg kom hjem på lørdag..:( men føler jeg er på bedringens vei nå !!
Ellers kan jeg si at jeg er i ferd med å skifte bloggnavn og domene..blir spennendes...Tror jeg vil samle begge bloggene til en ,hva synes dere?? Er det rom for litt reiseinspirasjon på en interiørblogg??

Ønsker dere en glad dag,,jeg skal pleie meg selv og bli helt frisk til neste onsdag..da er det NY (phuuu,travelt)

15 kommentarer:

Øyeblikk sa...

Hei på deg du fine Martha :) Så herlige bilder, men kunne du ikkje heller funne eit Manchester United score board? Eg likar altså ikkje Liverpool... hrmf ;-)

Godt å sjå at du er på bedringens vei! Nåke så trasig som å bli sjuk på tur. Og så er det plutselig New York - du di tøtta :-) Eg vil vera med altså!

Veldig spennande med nytt bloggnavn og domene - eg haustar gjerne av dine erfaringar for å seia det slik... Trur Frøken Fryd namnet avgård med døden, det var ikkje så unikt som eg på eit naivt tidspunkt innbilte meg ;-) Og kva du vil ha på bloggen din er det jo DU som bestemmer. Eg tåler veldig greit reiseinspirasjon på ein interiørblogg. Det er lite som minner om interiørblogg hjå meg om dagen, berre fjas og tull. Jaja...

Gleder meg til å sjå deg att, anten den vert før eller etter NY!

God klem!

cathrine - trettien [31] sa...

Åå, håper du blir fort frisk Martha! Ja, kjempebra å samle bloggene. Du tar så mange fine bilder, bare kjekt å se litt mer av reisene. Går fint å kombinere. Lykke til med endring, håper det går knirkefritt :) Blir spennende å se endringen! God-bedring-klem fra meg

Planet Hibbel sa...

WOW.....stunning pictures. Please more.

Anonym sa...

Så nydelige bilder,kan tenke meg du har hatt ein flott tur:)Synest det er heilt flott å kombinere det synest eg mange gjør og det er veldig enkelt og kjekkt for oss som leser og :)
Fin dag til deg!
God bedring!

Elina sa...

I love your photos! Beautiful.

24 sa...

så flotte bilder, og ein mix på bloggen er bare kjekt :)
håper du blir frisk fort :)

god betring.

Henriette

Karianne Vikse sa...

Reise prinsesse!! så spennende motiver du fanger.
Lykke til med blogg endring og get well soon.
Ha en fortsatt fin dag.
Mvh Karianne

tonje boganes sa...

FIne bilder!
Synes livet ditt virker så spennende med så mange eksotiske reiser...

Klart du kan samle dem:)

Masse god bedring! ikke helt i form selv om dagen, men det går snart over, heldigvis:)

Ønsker deg en god dag
Klem Tonje

Anonym sa...

Hei Martha.For en god stund siden så googlet og søkte jeg etter fine reiseblogger. Da kom din opp,er en av dine anonyme lesere som er innom deg hver dag.Du kan helt klart samle begge bloggene ,men pleeease... ikke slutt å skriv om reisene dine:)Jeg er også veldig reiseglad og det er faktisk ikke så veldig mange reiseblogger som din.Du reiser ofte, velger reisemål utenom det vanlige, tar fantastisk fine bilder som gir god stemmning og reiselyst.Du gir meg og sikkert mange andre inspirasjon til å sette drømmene ut i virkelighet.Har forresten savnet innlegg fra afrikareisen din..kenya og alle dyrene er jo bare helt fantastisk!Digger bloggen din!Klem kristine,43

Pia sa...

God bedring! Vil se mange flere bilder!

lottilou sa...

Beautifu pictures! Have a great day!

Marie sa...

Så flotte Bilder, Martha :)
Selvsagt kan du samle de to bloggene. Følger begge, men blir jo bare enda bedre om de blir en og samme!
God bedring!

Ps. håper på flere reisebilder... ;)

Klem Marie

Martha sa...

Kristine..
Dette varmet hjertet mitt å lese..så fint å kunne inspirerer..Å få høre slikt gir osgå en ekstra glød til å fortsette...

Klart jeg vil fortsette med reisebilder,det er en stor del av livet mitt!!

Ha en herlig helg..
Stor klem fra meg :)

HiH sa...

Ja til mer reisestoff på interiørblogg! Bryr oss jo om mer enn interiør vel:))

Unknown sa...

Instead of eating fendi outlet fruits and insects as most monkey species do, colobine monkeys prada handbags in Asia and Africa have a diet more like cows'. They don't graze on grass, but rolex replica they do ingest leaves. Two groups of biologists have found that evolution tailored one of the monkeys' enzymes replica chanel to this unusual leaf-eating diet.