Bunn:
225 gr mel
0,8 dl olje
1.5 dl lunkent vann
1/2 ts salt
25 gr gjær
Saus:
2 ss hakket løk
2 fedd hvitløk
3 ss olje
1 dl hermetiske tomater
3 ss tomatpure
salt
pepper
oregano
basilikum - jeg bruker en del av disse 2 krydderne
Pepperoni liker jeg å ha på..og jeg steker dem alltid litt først..for å få dem litt crispy..
250 grader
Forstek bunn i ca 5 min
Og deretter 8 min
Ha på ruccola og havsalt !!
Bunnen er veldig tynn,og det kan være vanskelig å kjevle ut..derfor pleier jeg å gjøre det på bakepapir..
denne er nok til 2 bunner
10 kommentarer:
Oj, den så VELDIG god ut!
Men blir nok bare med bilde for min del, da jeg ikke eier kokke egenskaper :(
Nydelig bilde av jenta de under her.
Lykke til i konkurransen.
Føles det bra å være 40? ;)
Klem May Helen
Den ser supergod ut! Masse godt oppå som jeg liker! :)
Ønsker deg en skjønn dag!
Klem Lene
Nam, nå fikk jeg lyst på pizza :)
Klem Marie
Mmm - me treng virkelig å endra litt på pizza vanane våre, så muligens vert dette eit alternativ til helga :)
Såg veldig godt ut i alle fall!
Klem Eli
Takk for oppskrift! Denne så virkelig god ut!
Ønsker deg en fabelaktig tirsdagskveld!
Klem
Å så härligt, nu blev jag sugen på pizza! Hemgjord!
Kram Elina
nume num, elsker pizza med tynn bunn og pepperoni er min favoritt:)
Klem
Love very thin base pizza - but I struggle to get mine as thin as yours. They roll out thin, then rise in the oven.
So I will be trying your recipe & the baking paper trick.
Yummy! Ingenting er som hjemmelaget pizza :)
Lerkegrener skulle jeg gjerne hatt! Hvor finner man sånt da? Jeg har ikke sett det noe sted - de er jo så vakre.
klem Nina
Yummmm! This looks absolutely divine and would be perfect for the tummy right about now. Haha.
Have a good weekend ahead :)
Legg inn en kommentar