Bountykake
4 eggehviter
200 gr. melis
200 gr. kokos
200 gr. melis
200 gr. kokos
Eggehvitene piskes stive med melis som tilsettes litt om gangen.
Vend i kokosen til slutt.
Stekes nederste rille, 170 grader, ca. ½ time.
Vend i kokosen til slutt.
Stekes nederste rille, 170 grader, ca. ½ time.
Smørkrem
50 gr. margarin
150 gr. melis
4 eggeplommer
150 gr. melis
4 eggeplommer
Margarin og melis røres hvitt. Bland inn eggeplommene. Smør kremen over kakebunnen. Sett den i fryseren ca. ½ time. 1 plate kokesjokolade smeltes i ca. ½ dl. fløte. (Ha i noen mintdråper,om ønskelig). Smør kremen over den kalde kakebunnen, og sett kaken tilbake i fryseren.
Før servering piskes 1/3 liter fløte til krem, og has på toppen av kaken
Jeg bruker ikke mint..og setter ikke i frys..men kaldt ..
Prøv denne -supergod!!
For noe uker siden hadde jeg bloggtreff(tiden flyr)..og det var fantastisk gøy!!
i kveld blir det julebord på oss..det skal bli herlig:)
10 kommentarer:
Holymalony...for en bombe!
Men...hørtes godt ut også...supermektig?
Var dette en av de du hadde på bloggtreffet? I så fall var den supergod!
Kos deg på julebord i kveld!
Klem Linnea
Den har jeg nettopp smakt hos deg, og kan bekrefte er MEGET god:=)
den SKAL eg lage i dag, takk for oppskrift :)
gler meg til smake!
bli gjerne med på vår utfordring og, "vis oss ditt juletre" :)
kom og bli med!
Henriette
Nam:) Ser farlig godt ut!
Klem, Pernille
mmmmmm høres knallgodt ut, kan omtrent føle kiloene legge seg både her og der hehehe.
Den var på treffet ja..farlig god er den..og kaloriene legger seg både her&der..en tøff tid denne julen..hi hi!!
Mmmmmm, så utrolig digg ut:):)
Kos deg på julebord:)
Åh. Elsker bontykake!! <3
Nam nam, skikkelig god var den og!
Ønsker deg og dine en fredelig og god jul!
klemmer fra Silje
Legg inn en kommentar